Home

Producten

Service

Aanbiedingen

Bedrijfsprofiel

Contact

Weblinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Shadowsun

HORREN

Bescherming tegen muggenbeten. Dankzij horren heeft u geen last meer van insecten in huis. Maar, wist u ook dat Heditex oplossingen biedt die pollen- en zonwerend zijn? Last van hooikoorts? Dankzij Heditex horsystemen, voorzien van speciaal pollenwerend gaas, kunt u desondanks volop ventileren. De speciale afwerklaag op het gaasdoek verandert de polariteit van de pollen en houdt daardoor ook het merendeel hiervan buitenshuis. Zo wordt de kans op allergische reacties binnenshuis effectief verminderd. Frisse lucht binnen; pollen én insecten buiten.  

Comfort en gemak

Heditex horsystemen dragen bij aan een ongestoorde nachtrust en een gezond en comfortabel leefklimaat. Heditex horsystemen hebben een filterend effect op de buitenlucht. Dankzij toepassing van verschillende horgazen, houdt u ongewenste elementen buiten uw woon- en werkruimten. Dat betekent een betere hygiŽne in huis, zonder insecten en/of spinnen en met bescherming tegen muggenbeten. Naar keuze houdt u een teveel aan zonneschijn tegen of filtert u pollen uit de lucht, waarmee u de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

Raamhorren

Voor elk type raam biedt Heditex een passende oplossing in duurzaam aluminium of kunststof. Daarbij is er een ruime keuze in vorm en kleur en van eenvoudig tot geavanceerd. Gaat het om een draaikiepraam, een normaal openslaand venster, een uitzetraam, klapraampje of dakraam? Er is keuze uit verschillende typen horsystemen: raamrolhorren, inzethorren of vaste raamhorren.

Deurhorren

Via openstaande buitendeuren komen insecten gemakkelijk uw huis binnen. Daarom biedt Heditex een horsysteem voor vrijwel elke buitendeur, dubbele deur of schuifpui. Vanzelfsprekend met een ruime keuze aan kleuren en gazen. U kunt kiezen uit een functionele vaste hordeur, een modieuze plissť gevouwen hor en verschillende Heditex rolhorsystemen.

 

 

Shadowsun is al ruim 15 jaar een begrip in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren, en muggenhorren.