Home

Producten

Service

Aanbiedingen

Bedrijfsprofiel

Contact

Weblinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ęShadowsun

KNIKARMSCHERMEN

Het knikarmscherm is gemaakt van een hoogwaardig aluminium profiel, de vormgeving van de diverse profielen is met zorg ontwikkeld, waarbij rekening is gehouden met de vraag naar de diverse bedienmogelijkheden die er voor dit terraszonnescherm verkrijgbaar zijn, hierdoor is het mogelijk geworden, dat de bediening "onzichtbaar" in het terraszonnescherm gemonteerd kan worden. Ook zijn de knikarmen van een hoogwaardig aluminium vervaardigd, en zijn voorzien van 2 geplastificeerde kabels, welke door veren gespannen worden, om een zo strak en glad mogelijk doek te garanderen.

Het Luxe en Cassette 2B knikarmscherm

Dit type terraszonnescherm, is een veel  toegepaste knikarmscherm. Voor het vervaardigen van het frame, is gekozen voor een hoogwaardig aluminium profiel, waardoor het oerdegelijk, robuust, en van een uitstekende kwaliteit is. Dit type terraszonnescherm kan geleverd worden met een oogwindwerk (slingerstang) of een electrische bediening.  Het al jaren populaire knikarmscherm, is ook verkrijgbaar in een cassette 2B uitvoering. Dit type is technische het zelfde als de luxe 2B, maar bij het sluiten van het terraszonnescherm, worden alle onderdelen, en het doek ingesloten in dit cassettescherm.

     

Luxe 2B

Het Toscana 2B knikarmscherm

Dit type terraszonnescherm is zeer geschikt voor plafondmontage. door zijn compacte profiel ziet u het knikarmscherm bijna niet hangen, ook bij een geringen ruimte tussen dakgoot en het kozijn van bijvoorbeeld de schuifpui is dit een uitstekend knikarmscherm. Dit type terraszonnescherm kan geleverd worden met een oogwindwerk (slingerstang) of een electrische bediening.

Toscana 2B

 

Het Terrasso en Millennium3B knikarmscherm

Beide type terraszonneschermen zijn toppers onder de 3B knikarmzonneschermen. Zijn uiterst fraai van vormgeving, in gesloten toestand vormen zij één compact geheel, en is het een sieraad aan de gevel van uw woning. Door de standaard montage van een "derde buis" is het mogelijk om deze type knikarmschermen, te voorzien van één of meer knikarmen, waardoor het knikarmscherm windvaster wordt, en het doek beter gespannen blijft. Ook zijn beide type knikarmschermen leverbaar in zéér grote maten, met een  uitval van 200, 250, 300 en 350cm. Ook is er een grote keuze uit de diverse kleuren.

Millenium 3B

Garnituur kleuren (het aluminium deel)

Het knikarmscherm is standaard voorzien van een aluminiumkleurig garnituur. Naar wens kunt u bij ons uw terraszonnescherm in alle "RAL" kleuren krijgen. Echter om de prijs aantrekkelijker te maken, hebben wij een "standaard" kleur voor u samengesteld wit (RAL: 9010) en créme (RAL: 9001).

 

Shadowsun is al ruim 15 jaar een begrip in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren, en muggenhorren.