Home

Producten

Service

Aanbiedingen

Bedrijfsprofiel

Contact

Weblinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Shadowsun

MARKIEZEN

Markiezen, een jaren oude zonwering met nog steeds een uitstraling wat mensen boeit. Markiezen werden gemaakt van zachte soorten hout. Een zachte houtsoort is goed bewerkbaar, maar bracht een nadeel met zich mee, het zachte hout vroeg om veel onderhoud. Deze niet onderhoudsvrije markiezen zijn nog steeds te koop. Maar wij kunnen U ook iets anders aan bieden; de aluminium markies, deze markies bestaat uit een aluminium frame, welke standaard aluminiumgrijs van kleur is, op verzoek, en tegen een meerprijs is iedere RAL kleur leverbaar, hierdoor heeft u een onderhoudsvrije markies, met de uitstraling van de nostalgische markies van "vroeger".

Een markies is een sierraad aan uw gevel, Door de perfecte synthese vorm, heeft u geen problemen met, en last van, de zon die aan de zijkanten naar "binnen valt". De hardhouten kap is standaard voorzien van een créme-witte laklaag. Maar  tegen een meerprijs is iedere RAL kleur leverbaar. Voor assemblage worden alle onderdelen van de markies voorzien van de gewenste laklaag, waarna het "raamwerk" geassembleerd wordt, en voorzien wordt van een rot- en schimmelvrij acryldoek voor lang en probleemloos gebruik.

Garnituur kleuren (het aluminium deel)

Aluminium markiezen zijn origineel voorzien van een aluminiumgrijs kleurig garnituur(geanodiseerd). Naar wens kunt u bij ons uw markies in alle "RAL" kleur krijgen. Maar om de prijs aantrekkelijker te maken, hebben wij een tweetal "standaard" kleuren voor u samengesteld; wit (RAL: 9010) en crème-wit (RAL: 9001).

Kappen

Uit het soort en de kleur van de kap kunt bij alle type markiezen zelf kiezen uit een aluminium of een merantihouten kap.

 

Shadowsun is al ruim 15 jaar een begrip in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren, en muggenhorren.