Home

Producten

Service

Aanbiedingen

Bedrijfsprofiel

Contact

Weblinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Shadowsun

ROLLUIKEN

Heroal rolluiken zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium profiel, waardoor zij een uitstekende beveiliging vormen tegen inbraak. De aluminium lamellen van het rolluik zijn dubbelwandig en gevuld met schuim wat voor extra isolatie zorgt. Rolluiken zijn het gehele jaar te gebruiken, want, wat dacht u van de CFK-vrije warmte-isolatie, maar ook de koude wordt door het rolluik "buiten" gehouden, maar ook als geluidsisolatie is het rolluik een goede keus. Rolluiken zijn in diverse RAL kleuren verkrijgbaar, en voor bijna iedere wens toepasbaar te maken.

 

 

 Het rolluik hoeft zich niet in het metselwerk te verstoppen. Kleurrijke combinaties van de behuizing en rolluikvormen zijn een optische verrijking van de gevel. Voor de bediening van een rolluik, kunt u een keuze maken uit vier verschillende bedieningsystemen, bandopwinder, monocommando, staaldraadwindwerk en een elektrische. 

Afgeschuinde kap / Vierkante kap / Ronde kap

Voor oudere gebouwen is het rechthoekige buitenrolluik in warmtetechnisch opzicht de optimale oplossing. Met zijn grote aantal uiteenlopende montage mogelijkheden, is het buitenrolluik ook bij uitstek geschikt om achteraf te worden gemonteerd. Voor de nieuwbouw biedt het buitenrolluik met zijn geringe oproldiameter en zijn bijzonder veelzijdige systeemopties voor elke situatie de ideale oplossing, ook bij huizen met een laag energieverbruik.

Afgeschuinde of vierkante rolluiken zijn verkrijgbaar in de kapmaten 15.0, 16.5, 18.0, 20.5 en 22.0 centimeter hoog.

         

Het ronde rolluik is het buitenrolluik van deze tijd, zeer fraai van vorm en in warmtetechnisch opzicht de optimale oplossing, voor zowel oude als nieuwe huizen.

Ronde rolluiken zijn verkrijgbaar in de kapmaten 13.7, 16.5, 18.0 en 20.5 centimeter hoog.

             

Rolluiken zijn in verschillende kleuren leverbaar.

                                                  

Wit / P1B                  Beige / P2B               Créme / P3B             Bruin / P5B               Donkerbeige / P6B      Groen / P7B

                                                 

Grijs / P8B               Créme-wit / P9B        Bordeaux / P10B        Blauw / P11B            Antraciet / P12B  Zilver metalic / P13B

De hier getoonde kleuren kunnen door druktechnische redenen van de originele kleuren afwijken.

Shadowsun is al ruim 15 jaar een begrip in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren, en muggenhorren.