Home

Producten

Service

Aanbiedingen

Bedrijfsprofiel

Contact

Weblinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Shadowsun

SCREENS

De screen is gemaakt van een hoogwaardig aluminium profiel, de vormgeving van de diverse profielen is met zorg ontwikkeld, hierbij is rekening gehouden met de vraag naar de diverse bedienmogelijkheden die er voor de screen verkrijgbaar zijn, waardoor het mogelijk is geworden, dat de bediening "onzichtbaar" in de screen gemonteerd wordt. Het glasvezeldoek van de screen, wordt met behulp van de onderlat tussen de geleiders bewogen, om het glasvezeldoek strak, en de screen windvast te maken, is de onderlat verzwaard. De screen is leverbaar met de traditionele rechthoekige bovenbak, of een moderne ronde bovenbak.

Windvast

Ook zijn er windvaste screens leverbaar. Dit is een luxe uitvoering van de normale screen. Het doek wordt in alle posities strak gehouden doordat er koorden door de geleiders lopen die het doek continu op spanning houden.

Ook in situaties waar veel wind is hangen de doeken strak en kan het niet uit de geleiders waaien. De windvaste screens zijn alleen leverbaar met afgeschuinde voorkappen.

Zip-screen

De nieuwste uitvoering is een zip-screen. Deze hebben aan de zijkanten van het doek een rits. Het voordeel is dat er geen kieren meer tussen doek en geleiders zitten.

   

Garnituur kleuren (het aluminium deel)

Screens zijn standaard voorzien van een aluminium kleurig garnituur. Naar wens kunt u bij ons uw screen in alle "RAL" kleuren krijgen, echter om de prijs aantrekkelijker te maken, hebben wij een tweetal "standaard" kleuren voor u samengesteld; wit (RAL: 9010) en créme (RAL: 9001).

Standaard wordt bij ons in alle maatwerk producten Swela doek gemonteerd.

Voor de bediening van alle screens kunt u kiezen uit diverse handbedieningen en elektrische bediening.

Shadowsun is al ruim 15 jaar een begrip in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren, en muggenhorren.