Home

Producten

Service

Aanbiedingen

Bedrijfsprofiel

Contact

Weblinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Shadowsun

UITVALSCHERMEN

Het uitvalscherm is gemaakt van een hoogwaardig aluminium profiel, de vormgeving van de diverse profielen is met zorg ontwikkeld, bij deze ontwikkeling heeft men rekening gehouden met de vraag naar de diverse bedienmogelijkheden die er eventueel voor dit zonnescherm verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk geworden, om de bediening "onzichtbaar" in het zonnescherm te monteren. Ook de uitvalarmen zijn van een hoogwaardig aluminium vervaardigd. Deze uitvalarmen zijn voorzien van een spanveer, om een zo strak en glad mogelijk doek te garanderen, en het uitvalscherm windvast te maken.

Uitvalscherm Prosol / Cassette

Dit type zonnescherm is al jaren een van de populairste zonneschermen, en is  verkrijgbaar in de "open" en de "cassette" uitvoering, en het meest toegepaste uitvalscherm. Voor het vervaardigen van het frame, is gekozen voor een hoogwaardig aluminium profiel, waardoor het oerdegelijk, robuust, en van een uitstekende kwaliteit is. Dit type zonnescherm is in vele kleine of grote maten verkrijgbaar. Voor dit zonnescherm is er een ruim aanbod van bedienmogelijkheden en uitvalarmen verkrijgbaar. Ook is er een grote keuze uit de diverse kleuren en dessins van het doek verkrijgbaar.

         

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Glijarmscherm

Dit type zonnescherm wordt toegepast als er vrije doorloophoogte gewenst is. Een gewoon uitvalscherm heeft een vast scharnierpunt, bij een glijarmscherm beweegt het scharnierpunt naar boven waardoor er meer vrije doorloophoogte ontstaat gelijkaardig aan een knikarmscherm. Het grote voordeel ten opzichte van een knikarmscherm is de veel minder zware belasting voor de muur en de grotere windvastheid.

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Garnituur kleuren (het aluminium deel)

Het uitvalscherm is standaard voorzien van een aluminiumkleurig garnituur. Naar wens kunt u bij ons uw zonnescherm in alle "RAL" kleuren krijgen. Echter om de prijs aantrekkelijker te maken, hebben wij een "standaard" kleur voor u samengesteld wit (RAL: 9010) en créme (RAL: 9001).

Shadowsun is al ruim 15 jaar een begrip in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren, en muggenhorren.